Wednesday, May 18, 2011

ouch! 'pimple' berdarah. .!!


ARRGGHH!!JERAWAT!!



Hye guyz!!pernah x korang mengalami situasi di atas???oopsss!!silap2. 4 da galz only. korang pernah x alami keadaan sedemikian??(mmg skema sungguh ayat. .huhu). yup, entry kali ni berkaitan ngan pimple.



Pimple atau cakap melayunye jerawat. MUSUH KETAT orang pompuan kowt termasuklah saya. .hahaha. .korang tanya la mane2 galz kat dunia ni. especially yang abizkan duit untuk melawa. sape suka muka berjerawat. kompem takde yang angkat tangan. angkat kaki ada coz malaz nak layan korang. .huhu. . tapi dak laki pown lebih kurang gak,an. tumbuh jerawat baru da bising. .huhu. .kalah pompuan. aish!wat malu ja ampa ni. .huhu. .



Salah satu tabiat orang pompuan kalau tumbuh pimple ni adalah cuba sehabis mungkin nak buang pimple tersebut. wat la pe cara sekali pown. maunye x. bwu nek sjibik eyh sebijik da down. peh tu wat muka seposen. .huhu. . peh tu mula la g kedai cari pencuci muka yang ly ilangkan jerawat tu. cam dalam iklan tu. Gunalah T3. nipu je sume tu bedah oi. xberkesan pown. n xpown menggunakan kegatalan tangan untuk buang pimple tu. laz2. . . . . .



ARRRGGGHH!!BERDARAH!!TISU MANA TISU. CEPAT2!!NANTI MELELEH LAK. .hahaha. .toi x????

kalau ase nak follow cara ni ly jew. .^_^


Asal la korang nak usik. kan da kena. peh tu mula la muka berlubang2 cam kawah bulan. .hahaha. .muka saya pown da kena. siap kne tegur ngan adik ri tu.

"Akak, asal muka ko berlubang2???ko usik jerawat eyh???


Ha, amik kau!!memang sedap asenye. .hahaha. .=.=" Tu kalau kena kat diri sendiri. kalau yang ada boy lak. .????ha,ciap la korang. abiz muka korang diorang kerjakan. saya pown xpaham la. da banyak da saya tengok awex2 ni dok belek2 muka boy2 diorang sambil membuang segala pimple2 di muka. saya tengok pown nak suka. n boy tu lak ly wat muka innocent. cam relakan je. .huhu. .



Korang taw x pimple ni ada pantang. taw x??pantang dye korang xly tegur pimple yang ada kat muka sape2 yang korang nampak. xkira la boy korang ke, kawan2 or sedara mara even orang yang x dikenali, janganlah sesekali gatai mulut nak tegur,k. taw,nape???korang try test la tegur. kompem sok nek tempat yang sama. toi xtipu. diuji oleh ahli klinikal di US. .hahaha. .



So, pada sape2 yang ada masalah pimple korang janganlah ase rendah diri down ke ape. wat dek suda. orang pown xberani tegur n mengata. takut kene kat diowang alek. caye la.SMILE ALWAYS!!














p/s: ada sape2 tips ilangkan jerawat???;p

No comments:

Post a Comment